Pada 09/11/2017 Perodua telah melancarkan ruangan tempahan untuk PERODUA MYVI generasi baru di mana ia bakal menjadikan model tersebut sebagai model kenderaan paling lama di pasaran MALAYSIA. Di jangka model baru ini bakal menggegarkan pasaran kenderaan tempatan.

 Perodua telah menyediakan 4 jenis varian yang terdiri daripada MYVI 1.3 G, MYVI 1.3 X, MYVI 1.5 H dan MYVI 1.5 Advance. Kali ini perodua telah menambah beberapa spesifikasi baru kepada model myvi dan juga telah memperkenalkan beberapa teknologi baru kepada PERODUA.

SPESIFIKASI 

spec

 

 

 

 

HARGA

harga myvi baru

  Untuk mengekalkan daya saing dengan produk-produk lain di pasaran, PERODUA telah menetapkan harga yang tidak jauh berbeza dengan MODEL Myvi Generasi sebelumnya. Dengan Spesifikasi tambahan, harga tetap dikekalkan rendah, tidak jauh berbeza dengan harga lama. Ia memberikan "Value for money" untuk pelanggan PERODUA. Adalah sangat menguntukan kepada bakal pengguna MYVI baru ini.

 

 

 Oleh itu, apa yang kalian tunggu lagi? Tempah PERODUA MYVI baru anda segera dengan kami, elakkan daripada membeli dengan orang yang salah. Jadilah orang pertama yang memiliki MYVI ini dan jadilah pengguna yang bijak.

 

Tempah kereta Perodua anda dengan:

  1. NAZRUL PERODUA 012-3105954 (call/sms/whatsapp) www.Keretaperodua4u.com

Tempah kereta Proton anda dengan:

  1. NURUL PROTON 019-3082453 (call/sms/whatsapp) www.KeretaProton4u.wordpress.com

p/s Kami akan cuba selamatkan seberapa ramai pelanggan dari menjadi mangsa penipuan si penjual kereta durjana

 

 

Kereta perodua,Perodua,Perodua,Produa,Harga kereta perodua,Harga kereta produa,Harga kereta produa,Trade in,POV,Kereta baru,Diskaun Perodua,Myvi,Axia,Alza,Perodua myvi,Perodua axia,Perodua alza,Diskaun Perodua,Perodua baru,Perodua selangor,Perodua Damansara,Perodua Damansara,Perodua putrajaaya,Perodua putrajaya,Perodua Lembah kelang,Pre-owned vehicle,Kereta murah,Kereta tempatan,Kereta nasional,Kereta kompak,Compact car,Proton.

Pembiayaan

   

Hubungi Saya

No. 6F,
Jalan Teknologi Sunsuria,
Kota Damansara PJU 5,
47810 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 012 - 310 5954

 

Facebook

 
Premium Joomla Templates