PERODUA BEZZA 1.3 ( New Facelift 2017)

perodua Bezza spy BM 630x394

 

 

Setelah dilancarkan pada July 2016 Perodua telah mengambil langkah dalam melakukan transformasi ke atas model tersebut setelah menerima pelbagai reaksi daripada pengguna. Antara reaksi negatif yang diterima daripada pengguna adalah keadaan bahagian belakang BEZZA agak tinggi sehinggi menampakkan bahagian bawah kenderaan seperti sistem gantungan seta besi torsion beam yang mencacatkan pemandangan.

Beberapa perubahan telah dilakukan keatas:

1) Bumper Belakang di tambah dengan garisan cat berwarna perak (silver)

2) Panel Instrumen diubah warna keatas bahagian Side register bezel, center register bezel, steering bezel, Door arm rest, Air cond knob, Center Cluster

3) Carpet Mat penampahan kepada panjang dan lebar karpet. Karpet bahagian belakang akan di satukan (ketika ini ia berasingan).

4) Dash insulator pemasangan dash Insulator (Kelabu Gelap) di bawah panel instrumen.

5) Suspensi Pelarasan Suspensi (pertukaran absorber/spring).

6) Leather Seat Design Reka bentu sarung kulit pada tempat duduk.

 

Tidak ada perubahan pada bahagian lain selain daripada senarai di atas. Bezza Advance masih lagi mengekalkan kelengkapan seperti Rim Aloi 14 inci, Push Start Button, Ciri start/stop (Echo Idle), Skrin Sesentuh dan kelengkapai lain. Untuk sistem keselamatan juga masih dikekalkan sama serta tidak ada sebarang perubahan pada enjin kenderaan.

Oleh itu tempah lah Perodua Bezza anda sekarang dengan kami untuk memilik Perodua Sedan Pertama PERODUA. Tempah dengan jurujual rasmi perodua iaitu Encik NAZRUL PERODUA iaitu Staf Perodua HQ. Urusan adalah seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.

Hubungi NAZRUL PERODUA 012-3105954 (call/sms/whatsapp) atau LIKE Page FACEBOOK kami Keretaperodua4u.com.

Jika berminat untuk menempah Kereta Proton, anda boleh la melayari laman rasmi jualan online PROTON di KeretaProton4.wordpress.com

 

"Kami akan cuba menyelamatkan seberapa ramai pelanggan daripada menjadi mangsa penipuan jurujual kereta durjana. Jangan biarkan anda menjadi sebahagian daripada ribuan mangsa penipuan".

 

Sumber artikel: PAULTAN.ORG

Kereta perodua,Perodua,Perodua,Produa,Harga kereta perodua,Harga kereta produa,Harga kereta produa,Trade in,POV,Kereta baru,Diskaun Perodua,Myvi,Axia,Alza,Perodua myvi,Perodua axia,Perodua alza,Diskaun Perodua,Perodua baru,Perodua selangor,Perodua Damansara,Perodua Damansara,Perodua putrajaaya,Perodua putrajaya,Perodua Lembah kelang,Pre-owned vehicle,Kereta murah,Kereta tempatan,Kereta nasional,Kereta kompak,Compact car,Proton.

Pembiayaan

   

Hubungi Saya

No. 6F,
Jalan Teknologi Sunsuria,
Kota Damansara PJU 5,
47810 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 012 - 310 5954

 

Facebook

 
Premium Joomla Templates