KERETA PERODUA AXIA MENERIMA SEHINGGA 119k TEMPAHAN, 75k TELAH DIJUAL.

axia

 

Kereta Perodua axia yang telah dilancarkan pada Septermber 2014 telah meneruskan kecemerlangannya setelah diumumkan menerima tempahan sehingga 119,000unit sejak pelancarannya. Perusahaan Otomobil Kedua negara (PERODUA) telah menjual sejumlah 75,300 unit Perodua Axia sehingga akhir bulan Mei 2015. Perodua Axia terbukti kerana kelebihan dalam penjimatan minyak serta telah diberi pengiktirafan 4 bintang ASEAN NCAP. (klik disini untuk melihat ujian ANCAP). https://www.youtube.com/watch?v=tLGeazQ7p2c

Pada awal tahun ini, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Perodua, Datuk Aminar Rashid Salleh, berkata kepada kepada media bahawa jenama itu menghadapi sedikit cabaran kerana cuba untuk memenuhi permintaan. Permintaan mengatasi jumlah pengeluaran.

Berdasarkan kecemerlangan tersebut, Perodua dilihat mungkin tidak mempunyai masalah dalam mencapai sasaran jualan untuk tahun 2015 sebanyak 208,000 unit, ditambah dengan pelancaran Perodua Myvi yang berwajah baru. Selain itu juga, pengguna Axia mungkin tertarik dengan pengenalan pelbagai aksesorinya, digelar GearUp. Bukan sahaja Axia, malah Perodua Myvi juga kini telah memiliki aksesori tambahan GearUp.

Kepada pelanggan yang berminat untuk mendapatkan kereta perodua Axia dengan kadar segera, segeralah berhubung dengan jurujual yang sah dan yang telah dilantik oleh Perodua. Atau buatlah tempahan segera di ruangan Tempahan.

Kereta perodua,Perodua,Perodua,Produa,Harga kereta perodua,Harga kereta produa,Harga kereta produa,Trade in,POV,Kereta baru,Diskaun Perodua,Myvi,Axia,Alza,Perodua myvi,Perodua axia,Perodua alza,Diskaun Perodua,Perodua baru,Perodua selangor,Perodua Damansara,Perodua Damansara,Perodua putrajaaya,Perodua putrajaya,Perodua Lembah kelang,Pre-owned vehicle,Kereta murah,Kereta tempatan,Kereta nasional,Kereta kompak,Compact car,Proton.

Pembiayaan

   

Hubungi Saya

No. 6F,
Jalan Teknologi Sunsuria,
Kota Damansara PJU 5,
47810 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 012 - 310 5954

 

Facebook

 
Premium Joomla Templates