BANTUAN PINJAMAN KENDERAAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN

 

 

MOT LogoKementerian Penerangan Komunikasi KebudayaanKementerian Kesihatan MalaysiaKBS LogoKementerian Pengajian Tinggi

                    KPWK Logologo mostiMOA logoMOT Logo

Kami di keretaperodua4u.com menyediakan bantuan untuk permohonan pinjaman kepada kakitangan kerajaan.

Untuk kakitangan kerajaan, keistimewaan diberikan dengan pinjaman tanpa muka/tanpa deposit/0 downpayment dengan Bank Rakyat kerana menghargai jasa kakitangan kerajaan dalam perkhidmatan mereka.

Dengan peluang dan keistimewaan yang diberikan ini, kakitangan kerajaan hanya perlu membuat permohonan dan membawa kereta pulang tanpa mengeluarkan sebarang wang pun.

Walau bagaimanapun, kelulusan adalah tertaluk kepada pihak Bank Rakyat, kami di keretaperodua4u.com hanya sebagai orang tengah berusaha membantu pelanggan memiliki kereta baru.

Di antara syarat dan kelayakan yang diberikan oleh Bank Rakyat adalah bergantung kepada gaji bersih dan rekod pinjaman terdahulu pelanggan. 

Berikut adalah kelayakan gaji untuk kakitangan kerajaan:

  1. 1) Perodua Alza – Gaji bersih minimum RM 2,000 dan keatas
  2. 2) Perodua Myvi – Gaji bersih minimum RM 1,700 dan keatas
  3. 3) Perodua Axia – Gaji bersih minimum RM 1,500 dan keatas
  4. *Jika kelayakan gaji bersih kurang daripada gaji minimum diatas, guarantor/penjamin atau bayaran muka adalah diperlukan untuk menyokong permohonan

Dokumen yang diperlukan adalah:

  1. 1) Salinan kad pengenalan awam/polis/tentera
  2. 2) Salinan lesen memandu
  3. 3) Salinan 3 bulan slip gaji

pelanggan keretaperodua4u

Sertailah pelanggan-pelanggan kami yang terdiri daripada guru, pensyarah, kerani, tentera, polis, bomba, pegawai-pegawai kerajaan dari setiap lapis jabatan yang datang dari seluruh pelosok negara seperti Putrajaya, Kuala Lumpur, Selangor, Pahang, Johor, Kedah dan lain-lain negeri tanpa perlu datang ke showroom kami. Hanya dengan membuat tempahan dihujung jari. Terima Kasih kerana memberi kepercayaan kepada keretaperodua4u.com. KEPUASAN ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI.

Untuk membuat tempahan, boleh hubungi saya Nazrul 012-3105954 (call/sms/whatsapp) atau boleh tempah secara online ataupun email terus kepada This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kereta perodua,Perodua,Perodua,Produa,Harga kereta perodua,Harga kereta produa,Harga kereta produa,Trade in,POV,Kereta baru,Diskaun Perodua,Myvi,Axia,Alza,Perodua myvi,Perodua axia,Perodua alza,Diskaun Perodua,Perodua baru,Perodua selangor,Perodua Damansara,Perodua Damansara,Perodua putrajaaya,Perodua putrajaya,Perodua Lembah kelang,Pre-owned vehicle,Kereta murah,Kereta tempatan,Kereta nasional,Kereta kompak,Compact car,Proton.

Pembiayaan

   

Hubungi Saya

No. 6F,
Jalan Teknologi Sunsuria,
Kota Damansara PJU 5,
47810 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 012 - 310 5954

 

Facebook

 
Premium Joomla Templates