TESTIMONI PELANGGAN-PELANGGAN SAYA

Terima kasih kepada pelanggan-pelanggan kereta perodua 4u yang telah memilih saya sejak tahun 2013 lagi kerana telah memberi kepercayaan kepada saya. Saya cuba berikan yang terbaik kepada setiap pelanggan saya. Bukan wang ringgit menjadi keutamaan, tetapi KEPUASAN dan KEPERCAYAAN pelanggan menjadi sumber semangat dan inspirasi saya untuk berbakti dan memberi khidmat terbaik. Doa kalian akan menjadi pemacu kepada kejayaan saya.

 

 

Sebahagian dari pelanggan-pelanggan saya dari Pahang, Kelantan, Terengganu serta lain-lain negeri seluruh Malaysia. Terima kasih kerana percayakan saya. Kepada pelanggan saya yang lain yang tidak terdapat didalam gambar dibawah, maafkan saya, kerana saya tak sempat nak masukkan dan ada juga gambar-gambar tersebut hilang dari simpanan. Tapi saya tetap tidak pernah melupakan kalian.

 

Kereta perodua,Perodua,Perodua,Produa,Harga kereta perodua,Harga kereta produa,Harga kereta produa,Trade in,POV,Kereta baru,Diskaun Perodua,Myvi,Axia,Alza,Perodua myvi,Perodua axia,Perodua alza,Diskaun Perodua,Perodua baru,Perodua selangor,Perodua Damansara,Perodua Damansara,Perodua putrajaaya,Perodua putrajaya,Perodua Lembah kelang,Pre-owned vehicle,Kereta murah,Kereta tempatan,Kereta nasional,Kereta kompak,Compact car,Proton.

Pembiayaan

   

Hubungi Saya

No. 6F,
Jalan Teknologi Sunsuria,
Kota Damansara PJU 5,
47810 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 012 - 310 5954

 

Facebook

 
Premium Joomla Templates